SUVEGEL IONIC

27.80

SKU: 3770008240704 Category:

Description

OVULA VAGINALE

INDIKACIONET:
Suvégel® Ionic është një pajisje mjekësore e cila përmban disa komponentë të cilët, falë vetive të tyre, do të formojnë një barrierë mbrojtëse përveç trajtimit të infeksioneve vaginale bakteriale, kërpudhore dhe virale. Prandaj, indet janë të izoluara dhe të mbrojtura nga faktorët irritues të jashtëm, gjë që promovon ruajtjen dhe rivendosjen e kushteve normale fiziologjike.Suvégel® Ionic ka një veprim të dyfishtë:
  1. Mbron zonën e aplikimit nga sulmet e jashtme mikrobike.
  2. Kufizon kolonizimin mikrobial në zonën e aplikimit, duke krijuar kështu kushte optimale për të lejuar rigjenerimin e indeve.
PERBERJA:TIAB (mikrokristalet e joneve të argjendit), hialuronat natriumi, ekstrakt Aloe Vera (Aloe barbadensis), triglicerid kaprilik/kaprik, stearat Peg-6 (dhe) stearat glikol (dhe) stearat PEG-32, stearat glicerili.
PERDORIMI:1 kapsulë në ditë për ta futur thellë në vaginë për se paku 7 ditë.Para përdorimit, pastroni me kujdes zonën intime. Futeni kapsulën thellë në vaginë. Përsëriteni procedurën e aplikimit një herë në ditë për shtatë ditë. Pajisja mjekësore duhet të përdoret sapo të shfaqen simptomat e para (kruajtje, djegie, shqetësim, etj.) ose para shfaqjes së tyre.