BIOLANE BRUME A LEAU THERMALE(UJE TERMALE) 150 ML

10.00

SKU: 3286010097095 Categories: ,

Description


Ofron një ndjesi qetësuese dhe freskuese për lëkurën e butë të bebes tuaj me Brumin Freskuese me Ujë Termal të Biolane Expert. Krijuar me ujë termal francez, kjo brumë plotësisht natyrale, me pH të përshtatur, ofron bebes tuaj një komoditet të menjëhershëm dhe një ndjesi të këndshme të mirëqenies. Brumi Freskuese me Ujë Termal të Biolane Expert qetëson menjëherë lëkurën e bebes tuaj duke i siguruar një ndjesi të freskët. Ideale për ditët e nxehta ose për të qetësuar lëkurën pas banjës. Ky formulë e veçantë është e pasuruar me ujë termal francez, i njohur për pronat e tij qetësuese dhe të dobishme për lëkurën. Përshtatet në mënyrë të përkryer me lëkurën e ndjeshme të bebes. Tek Biolane Expert, ne ruajmë natyrën duke ofruar një formulë 100% natyrale.

Çdo përbërës është zgjedhur me kujdes për të respektuar butësinë e lëkurës së bebes tuaj. Bruma ka një pH të përshtatur veçanërisht për lëkurën e butë të bebes, garantuar një përdorim të sigurt pa disturbuar ekuilibrin natyral të lëkurës. Krenarë për angazhimin tonë ndaj cilësisë, tek Biolane Expert, bruma jonë prodhohet në Francë, duke respektuar kështu standardet më të rrepta të prodhimit.

Shpricëni një mjegullë të hollë dhe lejoni të veprojë. Nëse dëshironi, thithni butësisht lëkurën e bebes tuaj.