BIOLANE GOME PER DHEMBE

5.90

SKU: 3286010095596 Categories: ,

Description

Biolane gomë për dhëmbë për të qetësuar beben gjatë daljes së dhëmbëve.

Unaza e daljes së dhëmbëve është krijuar për t’u përdorur në mënyrë të sigurt që në daljen e parë të dhëmbëve, ajo do të bëhet plotësuesi ideal për të qetësuar foshnjat dhe për t’i ndihmuar ata të kalojnë këtë periudhë.