LIERAC EYE MAKE UP REMOVER 100 ML

16.00

Heq Makeup – Mbron Cilët

E përbërë 99% nga përbërës natyralë, Heqësi i Makeupit për Sytë eliminon efikasht grimcat e vështira, përfshirë ato të paqëndrueshme nga uji.

100 ml

SKU: 3701436908638 Categories: ,

Description

Përbërë 99% nga përbërës natyralë, Heqësi i Makeupit për Sytë eliminon efikasht grimcat e vështira, përfshirë ato të paqëndrueshme nga uji, ndërsa kujdeset për cilët. Në thelb të formulës së tij, Kompleksi i Prebiotikëve detarë ruajt dhe forcon mikrobiotën e lëkurës. I pasuruar me Pro-Vitaminën B5, për të hidratuar dhe parandaluar degradimin dhe humbjen e cilëve.

Tekstura e tij dyfaze kombinon efikasitetin e heqjes së makeupit me freskinë e ujit, pa lënë një shtresë yndyrore. Konturi i syve është plotësisht i pastruar, i hidratuar dhe i qetësuar. Cilët janë të mbrojtur.

Përshtatet për sytë e ndjeshëm dhe ata që përdorin lentet kontaktuese.

VEGAN* Testuar nën kontroll oftalmologjik. Prodhuar në Francë

*Pa përbërës të origjinës së kafshëve.

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


99% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Një efikasitet të ndjenur nga gratë!*

95% heqje makeup efikase

100% kufizim i humbjes së cilëve

100% komfort i konturit të syve

* Test i kënaqësisë – 21 gra – % e kënaqësisë pas aplikimit të parë.

Këshilla për përdorim

Zbatojeni në sy dhe cilë duke përdorur një pambë.