BIOLANE LIQUID TALC 100 ml

12.50

 

 

 

SKU: 3286011059436 Categories: ,

Description

BIOLANE Hypoallergenic Liquid Talc është një formulë e re e emulsioneve që, në kontakt me lëkurën, shndërrohet në pluhur talk. Formula e tij riprodhon të gjitha pronat e pluhurit të zakonshëm, duke shmangur problemet e volatilitetit të një pluhuri.

  • Formulë e re! Formula e emulsioneve që, në kontakt me lëkurën, shndërrohet në pluhur talk
  • Mbrojtjen e pjesëve të lëkurës të prirë për irritim dhe skuqje te foshnjat
  • Ndryshimin e lëkurës dhe absorbimin e tepërt të lagështisë nga pllakat e lëkurës
  • Efekt mbrojtës kundër agresorëve të përditshëm
  • Me aromë të butë

Ajo është projektuar posaçërisht për të mbrojtur të gjitha pllakat e lëkurës së foshnjës që janë të ndjeshme ndaj skuqjeve dhe irritimeve (qafë, këmbë, fund, veshkë, etc). Pluhuri i saj origjinë bimore absorbues delikatësisht çdo lagështi të tepërt përgjegjëse për irritimin. Ajo forcon filmën e natyrshme mbrojtëse të lëkurës kundër faktorëve të rënda të jashtëm (urinë, feçe, fërshërimi i rrobave dhe fletë-pamjeve, etj). Përmbajtja e saj e panthenolit (0.5%) parandalon skuqjet dhe irritimet. Formula e saj me hydra-bléïne® ndihmon në zbutjen e lëkurës së bebes.