BIOLANE SPRAY NASAL 100 ML

9.20

Formulë 100% natyrale Prodhuar në Francë Formulë unike
SKU: 3286010085894 Categories: ,

Description

Një trajtim EFEKTIV dhe NATYRAL:

• Uji termal qetëson irritimet dhe ndihmon në rikuperimin e mukozës së hundës. Ujë i pastër me përfitime unike, i njohur për vetitë e tij qetësuese, antioksidante dhe anti-inflamatore.

• Uji i detit pastron në mënyrë efektive dhe çliron hundën nga papastërtitë.

Projektuar për SIGURINË E MADHE të foshnjës suaj:

• Teknologji inovative e mekanizmit te sprejit: pa gaz të shtuar në formulë, pa konservues.

• Mekanizem i bute, i përdorshëm në shumë pozicione.

Përdorimi

Futeni me kujdes majën e sprejit në vrimë të hundës, pa ushtruar force, më pas shtypni majën e difuzorit te sprejit me gishtin tregues për 2 deri në 3 sekonda. 1 deri në 2 spërkatje ne secilen vrime te hundes në mëngjes dhe në mbrëmje. Numri i spërkatjeve gjate dites mund të rritet sipas nevojës.

Përdorimi i parë duhet të jetë në ajër dhe jo direkt në hundë ne menyre qe te akivizohet mekanizmi sprej. Për përdorim tek foshnjat, të moshuarit, të shtrirë në shtrat dhe/ose personat me aftësi të kufizuara, rekomandohet pozicioni i shtrirë anash me kokën pak të ngritur. Asnjëherë mos e lani hundën me kokën të anuar mbrapa për të shmangur gëlltitjen. Nëse simptomat vazhdojnë për më shumë se 4 ditë, konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj. Nëse mekanizmi sprejit është e dëmtuar, mos e përdorni produktin për shkak të rrezikut të kontaminimit. Mos e përdorni kur ka kaluar data e skadencës. Nëse një medikament për aplikim në hundë është përshkruar nga një mjek, spray duhet të përdoret para aplikimit te medikamenteve .

Ruajeni produktin ne temperature midis 15 dhe 25°C.

Përmbajtja

Tretesire izotonike e ujit të detit, e pasur me kripëra natyrore detare*: 31.8%

Ujë termal Castéra Verduzan: 68.2%

Pa konservues. Nuk ka gaz në formulë. Gazi shtytës: ajer i kompresuar.

*Ekuivalente me afërsisht 9% NaCl.

Additional information

Pesha

100 ml