Sale!

Sunissime Aftersun Body Milk Repair 150 ML

Original price was: 23.00€.Current price is: 16.10€.

Hidraton – Lehtëson – Freskon Seria e parë pas-diellore që riparon lëkurën nga fotomoshësia duke ofruar një lehtësim intens. 150 ml

SKU: 3508240006594 Categories: ,

Description

Seria e parë pas-diellore që riparon lëkurën nga fotomoshësia duke ofruar një lehtësim intensiv.

EKSTRAKT I HAMAMELISIT
Bimë e njohur për pasurinë e tanineve: për një lëkurë të riparuar nga dëmtimet e fotomoshës (rrudhat dhe humbja e elasticitetit).

KOMPLEKSI I ULËTUESHËM BERSEMI
Bashkimi i omegave-3 dhe 9, acidit hialuronik dhe një peptidi aktivues i ngjyrores: për një lëkurë intensivisht të qetësuar dhe një ngjyrosje të sublimuar, pa padrejtësi pigmentare.

TEKSTURA AKTIVE
Falë teksturës së saj që përfiton nga TEKNOLOGJIA E EFEKTIT CRYO, ky qumësht pas-diellore ul ndjeshëm ndjenjën e ngrohjes duke zvogëluar ndjeshëm temperaturën e lëkurës.

Tekstura e saj e hollë dhe e freskët është butësisht parfumuar me nota lulesh të bardha.

TEKNOLOGJITË

EXTRAIT D’HAMAMÉLIS

Bimë e njohur për pasurinë e tanineve: për një lëkurë të riparuar nga dëmtimet e fotomoshës (rrudhat dhe humbja e elasticitetit).

ACIDE HYALURONIQUE

Hidraton, zbut dhe plotëson.

PEPTIDE ACTIVATEUR DE BRONZAGE

Rregullon pigmentimin për një ngjyrosje më të shpejtë, pa pikat.

Përfitimet e dëshmuara

Në menjëherë: -3.3°C në temperaturën e lëkurës (1) Lëkurë e qetësuar dhe hidratuar në mënyrë të qëndrueshme: 100%(2) +56% hidratim (1)

Në 14 ditë: Ngjyrosje e intensifikuar dhe më e ndriçuar: 85%(2) Ngjyrosje më e njëjtë, pa padrejtësi pigmentare: 95%(2)

Në 28 ditë: Lëkurë intensivisht rigjeneruar: 95%(2)

(1) Studim klinik me 20 vullnetarë – matja e temperaturës menjëherë dhe pas 2 orësh ekspozimi ndaj UV – matja instrumentale. (2) Studim klinik me 20 vullnetarë për 4 javë – % e kënaqësisë.

Këshilla për bukurinë

Aplikoni në trup pas çdo ekspozimi në diell.