Dioptipoche Puffiness Correcting Smoothing Gel

23.00

Kullon – Zbut – Tonizon Trajtim intensiv kundër fryrjes me peptide kundër dritës blu. 15 ml

Description

TRAJTIM INTENSIV KUNDËR TË ZHERËSISË, ME PEPTIDET ANTI-DRITË BLU

Synon xhepat e ujit, yndyrës dhe të varur.
Bazuar në teknikën estetike të blefaroplastikës, ky xhel zbutës siguron veprim të trefishtë kundër tre llojeve të qeseve: ujë, yndyrë, varje.
Formula e tij është e pasuruar me peptide mbrojtëse kundër dritës blu, për mbrojtje kundër dëmtimit qelizor periokular dhe veprim të përforcuar korrigjues.
Prej 1 ore zona e syve shfaqet e dekongjestuar, nga 7 dite eshte e tonifikuar. Një rezultat që rritet me përdorimin për një reduktim të dukshëm të ënjtjes pas 28 ditësh.
Tekstura e xhelit aktiv ultra të freskët ofron një efekt të menjëhershëm dekongestant.
Formulë pa parfum, e testuar nën kontroll okulistik.

TEKNOLOGJITË

GINGEMBRE DRAINANT

Vepron në xhepat e ujit: lufton mbajtjen e ujit dhe gjendjen edematoze të dermës duke përmirësuar dinamikën e qarkullimit të gjakut.

PEPTIDE LIPOLYTIQUE

Vepron në xhepat e yndyrës: çliron lipidet dhe parandalon ruajtjen e tyre.

CAMARINE RESTRUCTURANTE

Vepron në xhepat e varur: ristrukturon, riparon dhe përmirëson kontraktueshmërinë e indeve të lëkurës.

Përfitimet e dëshmuara

Efekt dekongestant nga 1 orë: 70% (1)
Efekti tonifikues nga 7 ditë: 78% (2)
Vëllimi i reduktuar i xhepit: -11% (3)

(1) Studim klinik me 10 vullnetarë pas 1 ore – matje instrumentale – % e të anketuarve.
(2) Studim klinik me 32 vullnetarë për 7 ditë – aplikim dy herë në ditë – % kënaqësi.
(3) Studim klinik me 31 vullnetarë për 28 ditë përdorim – aplikim dy herë në ditë – matje instrumentale.

Këshilla për bukurinë

Aplikoni një sasi të vogël të produktit në mëngjes dhe në mbrëmje në zonën e syve.