Sale!

Phytoprogenium Detangling Milk

Original price was: 18.00€.Current price is: 14.40€.

PHYTOPROGENIUM, frymëzuar nga shpirti i bimëve, rutina e kujdesit ultra-të butë për të mbajtur në shëndet lëkurën e kokës dhe për të zbukuruar të gjitha llojet e flokëve. 150 ml

SKU: 3338221003775 Categories: ,

Description

Ky kujdes pa shpëlarje i pasuruar me qumësht gruri qetësues, që nuk kërkon shpëlarje, zbret menjëherë flokët, e bën t’u hahen lehtë, lehtëson ngjitjen dhe përgatit për tharje. Tekstura e tij e lëmuar dhe lehtë disiplinon dhe eleminon fryrjet.

98% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

RITUALI I BUJËS PHYTO: Formulë e konsiderueshme: mjafton një sasi e vogël! Kujdes pa shpëlarje.

  • Në flokët e thata, fërshëllojeni në fund dhe në gjatësi.
  • Filloni që të haheni nga fundi dhe ngjituni deri te rrënja.
  • Në flokët e thata, aplikojeni si një veprim përfundimtar për një efekt të butë dhe të mëndafshit.

Benefite dhe Rezultate

Përdorimi i kësaj kujdesi bëjnë flokët të shkëlqejnë dhe të jenë të buta në mënyrë të jashtëzakonshme. Për të përsosur kujdesin tuaj të përditshëm, përdorni Shampooing PHYTOPROGENIUM.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.