LIERAC CLEANSING FOAM 50 ml

6.00

Pastron -Zbut– Qetëson

I përbërë nga 99% përbërës me origjinë natyrale!

50 ml

SKU: 3701436908270 Categories: , ,

Description

Përbërë nga 99% nga ingredientë natyralë, Mousi Pastrojës pastron dhe qetëson lëkurën me butësi. Në thelb të formules së tij, Kompleksi i Prebiotikëve Detarë ruajt dhe forcon mikrobiotin e lëkurës.

Tekstura e tij e bogatë dhe ajrore e mousit ofron një moment të vërtetë kënaqësie gjatë aplikimit dhe lë lëkurën e pastër, të butë dhe të qetë.

Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë edhe ato të ndjeshme.

VEGAN* Testuar nën kontroll dermatologjik. Bërë në Francë

*Pa përbërës origjinale nga kafshët.

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


99% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

EFIKASITET i ndjerë nga gratë!*

  • Lëkurë 95% e relaksuar
  • 95% çehre e freskët dhe me shkëlqim
  • 95%** lëkurë e pastruar

* Testi i kënaqësisë – 21 gra – % e kënaqësisë pas aplikimit të parë.

** Testi i kënaqësisë – 21 gra – % kënaqësi pas 28 ditëve të aplikimit.

Këshilla për bukurinë

Aplikojeni në lëkurën e lagur të fytyrës, masazhojeni dhe më pas shpëlajeni.