LIERAC CLEANSING MILK 400 ML

23.00

Démaquille – Nettoie – Nourrit

Përbërë 97% nga përbërës natyralë, Lëngu për Hiqje Makeup-i heq efikasht makeup-in dhe impuritetet, duke sjellur butësi dhe ushqim për lëkurën.

400 ml

SKU: 3701436919610 Categories: ,

Description

Përbërë 97% nga përbërës natyralë, Lëngu për Hiqje Makeup-i pastron dhe heq makeup-in butësisht nga fytyra dhe sytë, duke sjellë një komoditet të menjëhershëm për lëkurën. Në thelb të formulës së tij, Kompleksi i Prebiotikëve detarë ruajt mikrobiotën e lëkurës.

Tekstura e tij velur lehtë dhe pa yndyrë mbulon lëkurën me një vel me butësi. Ajo është plotësisht e pastër, e rehatshme dhe e ushqyer.

Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës.

VEGAN* Testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik. Prodhuar në Francë

*Pa përbërës të origjinës së kafshëve.

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


97% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Ndjenjë efiçencë nga gratë!*

100% lëkurë e pastër dhe e netë

100% lëkurë e butë

95% lëkurë e rehatshme

*Test i kënaqësisë – 21 gra – % e kënaqësisë pas aplikimit të parë.

Këshilla për përdorim

Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje me ndihmën e një pambe në fytyrë dhe sy. Pa nevojë për shpëlarje.