Sale!

Lierac Duo Mask Hydragenist + Lift Integral

Original price was: 4.00€.Current price is: 2.00€.

SKU: 3508240011352 Categories: ,

Description

DUO MASKA HYDRAGENIST X LIFT INTEGRAL

Laboratorët LIERAC ju ofrojnë në një format me një dozë të vetme, praktike dhe efikase, formulën më të mirë të maskave, Duo Maska që mund të përdoren në kombinim ose veç e veç. Për momente të personalizuara të kujdesit dhe kënaqësisë të përshtatura me nevojat e lëkurës tuaj. Ekziston një dyshe për çdo lloj lëkure!

Humbja e tonit, nevoja për relaksim lëkuror?
Kombinimi HYDRAGENIST X LIFT INTEGRAL ju sjell një efekt të menjëhershëm ngritës dhe një dozë hidratimi të nevojshme për ekuilibrin e lëkurës tuaj.

LIFT INTEGRAL: Maskë ngritëse për lëkurë më të fortë.
Falë strukturës së saj aktive në formë xheli, do të promovojë një pamje më të butë të lëkurës, një ndjesi të rehatshme të tonicitetit të saj dhe formon një bazë të shkëlqyeshme falë përbërjes.

HYDRAGENIST: Maska hidratuese oksigjenuese SOS.
Me strukturën e saj të freskët në formë xheli, ajo do të hidratojë intensivisht dhe do të formojë një film në lëkurë duke shpërndarë gradualisht përbërësit e saj aktivë.
Kështu forcon funksionin e barrierës së lëkurës për të kufizuar humbjen e ujit dhe për të rikthyer rehatinë e lëkurës.