Sale!

Lierac Duo Mask Hydragenist + Sebologie

Original price was: 4.00€.Current price is: 2.00€.

SKU: 3508240011369 Categories: , ,

Description

DUO MASKA HYDRAGENIST x SEBOLOGIE

Hidratim intensiv dhe veprim pastrues

Laboratorët LIERAC ju ofrojnë një format maskash në një dozë të vetme, praktike dhe efikase, formulën më të mirë të maskave, Duo Maska që mund të përdoren në kombinim me njëra tjetrën ose veç e veç. Për momente të personalizuara të kujdesit dhe kënaqësisë të përshtatura me nevojat e lëkurës tuaj.

Ekziston një dyshe për çdo lloj lëkure!

Lëkura e kombinuar, shkëlqimi, papërsosmëritë?
Kombinimi HYDRAGENIST X SEBOLOGIE ju sjell një veprim pastrues dhe një efekt hidratimi të nevojshëm për ekuilibrin e lëkurës tuaj.

SEBOLOGIE: Maskë pastrimi.
Do të pastrojë poret dhe do të qartësojë lëkurën.
Falë strukturës së tij, kremës absorbuese, e cila formon një film ultra të freskët gjatë aplikimit, ju do të ndjeni një ndjesi të mirëqenies dhe pastërtisë së menjëhershme.

HYDRAGENIST: Maska hidratuese oksigjenuese SOS.
Me strukturën e saj të freskët në formë xheli, ajo do të hidratojë intensivisht dhe do të formojë një film në lëkurë duke shpërndarë gradualisht përbërësit e saj aktivë.
Kështu forcon funksionin e barrierës së lëkurës për të kufizuar humbjen e ujit dhe për të rifituar lëkurën e rehatshme që nuk ndihet më e ngushtë.