Sale!

Lierac Duo Mask Hydragenist + Supra Radiance

Original price was: 4.00€.Current price is: 2.00€.

SKU: 3508240011376 Categories: ,

Description

MASKA HYDRAGENIST X SUPRA RADIANCE DUO

Hidratim intensiv dhe nxitje e shkëlqimit

Laboratorët LIERAC ju ofrojnë një format praktik dhe efikas, me formulën më të mirë të maskave, Duo Mask që mund të përdoren të dy llojet e maskave njëherazi ose ose veç e veç. Për momente të personalizuara të kujdesit dhe kënaqësisë të përshtatura me nevojat e lëkurës tuaj.

Ekziston një dyshe për çdo lloj lëkure!

Mungesa e shkëlqimit, lëkura e zbehtë pa gjallëri?
Kombinimi HYDRAGENIST X SUPRA RADIANCE ju sjell një nxitje të shkëlqimit dhe një dozë hidratimi të nevojshme për ekuilibrin e lëkurës tuaj.

SUPRA RADIANCE: Maskë rrezatuese për lëkurë DOUBLE PEELING.
Ajo do të pastrojë thellësisht lëkurën për ta çliruar nga papastërtitë e grumbulluara gjatë ditës të cilat dëmtojnë fytyrën, duke e lejuar atë të rikthejë tonin dhe shkëlqimin.

HYDRAGENIST: Maska hidratuese oksigjenuese SOS.
Me strukturën e saj të freskët në formë xheli, ajo do të hidratohet intensivisht dhe do të formojë një film në lëkurë duke shpërndarë gradualisht përbërësit e saj aktivë.
Kështu forcon funksionin e barrierës së lëkurës për të kufizuar humbjen e ujit dhe për të rifituar rehatinë e lëkurës.