Sale!

Lierac Duo Mask Hydragenist

Original price was: 4.00€.Current price is: 2.00€.

SKU: 3508240011338 Categories: , ,

Description

MASKA DUO HYDRAGENIST x HYDRAGENIST

Laboratorët LIERAC ju ofrojnë në një format një dozë të vetme, praktike dhe efikase, më të mirat e formulave të tyre të maskave.
Për momente të personalizuara të kujdesit dhe kënaqësisë të përshtatura me nevojat e lëkurës tuaj.
Ekziston një dyshe për secilin lloj të lëkurës!

Mungesa e hidratimit, lëkura e tkurrur?
Doza e dyfishtë HYDRAGENIST ju sjell një efekt hidratimi në minutë, të nevojshme për ekuilibrin e lëkurës tuaj.

HYDRAGENIST: Maska hidratuese oksigjenuese SOS.
Me strukturën e saj të freskët në formë xheli, ajo do të hidratohet intensivisht dhe do të formojë një film në lëkurë duke shpërndarë gradualisht përbërësit e saj aktivë.
Kështu ajo përforcon funksionin e barrierës së lëkurës duke kufizuar humbjen e ujit dhe për të rikthyer rehatinë e lëkurës.

Një dozë e dyfishtë për hidratim maksimal!