Sale!

Lierac Duo Mask Premium

Original price was: 5.00€.Current price is: 2.50€.

Categories: ,

Description

DUO MASKA PREMIUM x PREMIUM

Dozë e dyfishtë anti-rrudhë absolute!

Laboratorët LIERAC ju ofrojnë një format me një dozë të vetme, praktike dhe efikase më të mirat e formulave të saj të maskave.
Për momente të personalizuara të kujdesit dhe kënaqësisë të përshtatura me nevojat e lëkurës tuaj.
Ekziston një dyshe për secilin lloj të lëkurës!

Rrudhat e thella, toniciteti i pabarabartë i lëkurës … Po kërkoni zgjidhje absolute?
Doza e dyfishtë PREMIUM vepron në të gjitha shenjat e plakjes për të zbuluar një fytyrë rinore rrezatuese.

PREMIUM: Maskë absolute kundër plakjes.
Falë strukturës së saj aktive kremoze dhe mbështjellëse, krijon një film në lëkurës me fuqi të menjëhershme restauruese dhe në fund ofron një pamje të ndritshme, të mbushur të fytyrës. Lëkura është e hidratuar, tiparet rikthehen në normale dhe rrudhat zvogëlohen.
Fytyra rrezaton gjallëri.

Një dozë e dyfishtë për një efekt rinor të garantuar!