Lierac Homme After Shave Balm

21.50

Qetëson – Hidraton

Kundër djegies së briskut qetëson dhe hidraton

75 ml

SKU: 3508240014056 Categories: ,

Description

Balsam pas rruajtjes – efekti i veshjes.

E disponueshme në një kuti me shkumë rroje falas!

3 në 1: kundër djegies kundër briskut – qetëson – hidraton
Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të shmangur efektet e rruajtjes.
Ky balsam redukton ndjenjat e parehatisë, shtrëngimit dhe ngrohjes pas rruajtjes. Mbron dhe hidraton lëkurën gjatë gjithë ditës. Lëkura është më rezistente.
96% përbërës me origjinë natyrale – I testuar dermatologjikisht. Pa parfum

TEKNOLOGJITË

TULIPËT E ZEZË

Stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe proteinës së lidhur me të, fibrilinën. E rrjedhur nga 7 vjet kërkim, dhe e patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% nga natyra dhe vjen nga Holanda.

BAIE DE SICHUAN

Veprim qetësues

Përfitimet e dëshmuara

96% lëkurë e qetësuar*
96% lëkurë e hidratuar menjëherë*
95% lëkura e lehtësuar pas rruajtjes**
95% qetëson djegien e briskut***
*Studim klinik në 21 meshkuj menjëherë pas aplikimit të parë – % kënaqësi.
**Studim klinik në 22 meshkuj për 28 ditë – aplikimi ditor – % kënaqësi.
***Studim klinik në 19 meshkuj për 28 ditë – aplikimi ditor – % kënaqësi.

Këshilla për bukurinë

Aplikojeni pas rruajtjes në fytyrën e pastruar.