Lierac Homme Deodorant

11.50

Antitranspirant – Qetëson

Antitranspirant 48 orë, pa lënë gjurmë

50 ml

SKU: 3508240015688 Categories: ,

Description

Një formulë antitranspirante ultra-efikase: kontroll i lagështirës dhe erës për 48 orë, me një ndjesi freskuese që zgjat, pa lënë gjurmë. Një parfum pikant mashkullor me nota mandarine, bimë aromatike dhe ambër. 91% ingredientë natyralë – Testuar nën kontroll dermatologjik.

TULIPËT E ZEZË

Stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe proteinës së lidhur me të, fibrilinën. E rrjedhur nga 7 vjet kërkim, dhe e patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% nga natyra dhe vjen nga Holanda.

BAIE DE SICHUAN

Veprim qetësues

Përfitimet e dëshmuara

Antitranspirant 48 orë – Anti-gur

Këshilla për bukurinë

Zbatohet në nënveshkat e pastër dhe të thata.