Lierac Homme Shaving Foam

12.00

Hidraton – Zbut – Qetëson

Kundër acarimit, zbut dhe hidraton

150 ml

SKU: 3508240014087 Categories: ,

Description

Shkumë rroje – Aleati i butë për rruajtje

3 në 1: kundër acarimit – zbut – hidraton
Një shkumë e imët që ngre dhe zbut qimet për rruajtje të lehtë që në kalimin e parë të tehut, ndërsa mbron lëkurën me strukturën e saj kremoze.

Një rruajtje e pastër dhe e saktë që parandalon djegien e briskut.
85% përbërës me origjinë natyrale – I testuar nën kontroll dermatologjik

TEKNOLOGJITË

TULIPËT E ZEZË

Stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe proteinës së lidhur me të, fibrilinën. E rrjedhur nga 7 vjet kërkim, dhe e patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% nga natyra dhe vjen nga Holanda.

BAIE DE SICHUAN

Veprim qetësues

Përfitimet e dëshmuara

100% parandalon djegien e briskut*
100% siguron një rruajtje të pastër dhe të saktë*
95% lëkura e mbrojtur nga ndjesitë e acarimit*

*Studim klinik në 20 meshkuj për 28 ditë – aplikim ditor – % kënaqësi.

Këshilla për bukurinë

Aplikojeni në lëkurën e lagur. Shpëlajeni pas rruajtjes.