LIERAC MAKE UP REMOVER CLEANSING MILK

18.00

Heq make-up-in – pastron – ushqen

I përbërë nga 97% përbërës me origjinë natyrale, Qumështi Pastrues heq në mënyrë efektive make-up dhe papastërtitënga fytyra dhe syte, duke i sjellë lëkurës butësi dhe ushqim.

200 ml

Categories: ,

Description

Përbërë nga 97% ingredientë natyralë, Lëngu Pastrojës hyn dhe heq delikatësisht grimcat nga fytyra dhe sytë, duke ofruar rehati të menjëhershme për lëkurën. Në qendër të formules së tij, Kompleksi i Prebiotikëve Detarë ruajt mikrobiomën e lëkurës.

Tekstura e tij velurore, e lehtë dhe e pa yndyrshme mbulon lëkurën me një velin e butësisë. Ajo është perfektisht e pastër, e rehatshme dhe e ushqyer.

Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës.

VEGAN* Testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik. Bërë në Francë

*Pa përbërës origjinalë nga kafshët.

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


97% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Ndjesia e efikasitetit nga gratë!*
100% lëkurë e pastër dhe e qartë
100% lëkurë e butë
95% lëkurë e rehatshme

*Test i kënaqësisë – 21 gra – % e kënaqësisë pas aplikimit të parë.

Këshilla për bukurinë

Zbatohet në mëngjes dhe në mbrëmje me ndihmën e një tamponi mbi fytyrën dhe sytë. Pa larje.