Sale!

LIERAC MASK SCRUB

Original price was: 20.00€.Current price is: 16.00€.

Exfolion – Zbut – Ndriço

I përbërë nga 98% ingredientë të origjinës natyrale, Maskja Përshtatëse eliminon impurities, zbut lëkurën dhe rikthehet shkëlqimi i tenit.

75 ml

SKU: 3701436908676 Categories: ,

Description

Krijuar me 98% nga përbërës natyralë, Maskja Gommante eliminon impuritetet, zbut teksturën e lëkurës dhe rikthen shkëlqimin e tenit. Në thelb të formulës së saj, Kompleksi i Prebiotikëve Detarë ruajt dhe forcon mikrobiotin e lëkurës. I pasuruar me Kaolin, për të pastruar lëkurën.
Tekstura e saj kremuese lë lëkurën e pastër, të butë, të zhdëruar dhe të ndritshme.
Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës.

VEGAN*
Testuar nën kontroll dermatologjik. Bërë në Francë

*Pa përbërës origjinalë nga kafshët.

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


98% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Ndjesia e efikasitetit nga gratë!*
100% lëkurë e butë
100% lëkurë e zhdëruar
100%** lëkurë e pastruar nga qelizat e vdekura

*Test i kënaqësisë – 22 gra – Pas 28 ditësh aplikimi si maskë.
** Test i kënaqësisë – 22 gra – Pas 28 ditësh aplikimi si përshtatës.

Këshilla për bukurinë

Zbatohet në fytyrë një deri në dy herë në javë duke evituar periferin e syve.

1. Si përshtatës, masazho në fytyrë të lagur dhe pastaj laj.

2. Si maskë, lejo të qëndrojë për 5 minuta dhe pastaj laj.”