LIERAC MICELLAR WATER 200 ML

18.00

Démaquille – Nettoie – Hydrate

Përbërëse 96% nga të natyrshme, Uji Micellar pastron në mënyrë të butë grimcat dhe ndotësit.

200 ml

SKU: 3701436908645 Categories: ,

Description

Përbërëse 96% nga të natyrshme, Uji Micellar pastron në mënyrë të butë grimcat dhe ndotësit nga fytyra dhe sytë. Në zemrën e formulës së tij, Kompleksi Prébiotiques Marin e ruajt dhe e forcon mikrobiotën e lëkurës.

Tekstura e tij e freskët dhe delikatësisht parfumuar e lë lëkurën perfekt të pastër, të butë dhe të ndriçuar.

Përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe atyre të ndjeshme.

VEGAN* Testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik. Bërë në Francë

*Pa përbërës nga origjina e kafshëve

TEKNOLOGJITË

KOMPLEKSI PRËBIOTIK – Ai ofron një kontribut ushqyes të plotë dhe të kthyeshëm, i përshtatur me nevojat e të gjithë mikrobiotëve. I përbërë nga 3 përbërës aktivë [ujë deti – alge të gjelbra dhe të kafe – sheqer], ai siguron nutrientët themelorë për mbajtjen e një mikrobiote të lëkurës të kthjelltë.

UJË DETI

Jep një shumëllojshmëri të madhe minerash dhe oligoelementesh të nevojshëm për diversitetin e mirë të mikrobiotit.

ALGE TË GJELBRA DHE TË KAFE

Burime e sheqerave dhe acidit aminuar, që do të sjellin në veçanti karbon dhe azot, dy elemente të domosdoshëm për rritjen e baktereve të mikrobiotit.

SHEQER

Lejon mbajtjen e kushteve stabile mjedisore duke mbrojtur bakteriet.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT


96% e përbërësve
me origjine natyrore

Vegan

Testuar Dermatologjikisht

Prodhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Një efikasitet i ndjerë nga gratë!*

95% lëkurë perfekt e pastëruar

95% lëkurë e pastër dhe e butë

95% lëkurë e freskët

*Test i kënaqësisë – 21 gra – Pas aplikimit të parë.

Këshilla për përdorim

Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje me ndihmën e një pambë ose vatë mbi fytyrën dhe sytë. Pa shpëlarje.