Sale!

Lierac Sebologie Keratolytic Solution

Original price was: 22.00€.Current price is: 17.60€.

Pastro – Maton – Koregon

TRAJTIMI PËRGATITOR QË KUNDËRVË TË TRE LLOJET E PËRKEQËSIVE:

Ndriçim – Pore të zgjeruara – Pucra dhe shenja mbeturinash

100 ml

SKU: 3508240004576 Categories: ,

Description

Inspiruar nga teknika estetike e reshaping-ut të pastër*, kjo zgjidhje me veprim peeling sjell një zgjidhje specifike kundër përqendrimeve, në çdo fazë të zhvillimit të tyre. Gluconate de zinc, seboregulator dhe astringent, vepron kundër ndriçimit dhe porave të zgjeruara, acid salicylique me veprim keratolitik kundër pucrave dhe shenjave mbeturinash. Acidet glikolike dhe laktike janë pastruese dhe pastëruese.

Në moment, lëkura bëhet e matitur. Në ditën e 28-të, lëkura është pastruar pa tharë, pucrat janë korrigjuar dhe porat janë pastruar.**

Tekstura aktive e lotionit është freskuese dhe astringjente, duke sjellë një efekt pastrimi të menjëhershëm.

Parfumi freskët dhe i dhimbshëm, me nota të grepfrutit, sedrit dhe muskut, ofron një ndjesi të mirëqenies dhe pastërtisë të menjëhershme.

*Resurfacing-ut të pastër është një trajtim estetik që ka për qëllim eksfolimin e lëkurës për të stimuluar rinovimin celular. Poret janë të pastruara, lëkura është pastruar dhe pastërtuar. **Studim klinik në 51 vullnetarë – solucion keratolitik + gel rregullues + koncentrat stop pucrave – % e kënaqësisë.

TEKNOLOGJITË

Për herë të parë, LIERAC Research deshifron sekretin përfundimtar të strukturës së lëkurës. Lëkura ka nevojë për kolagjen, elastin, acid hialuronik, por jo vetëm. Në zemër të Lift Integral-it të ri, kompleksi StructureLift vepron mbi këta 3 elementë thelbësorë, por edhe mbi glikoproteinat. Të aftë për të lidhur këto elemente së bashku, ato rivendosin strukturën e lëkurës.

GLUCONATE DE ZINC

Vërtetë aktiv matues, ai vepron në pore të zgjeruara dhe ndriçimet duke përdorur veprimin e tij astringjent.

ACIDE SALICYLIQUE

Vërtetë aktiv pastrues, ai vepron në pucra dhe shenja mbeturinash falë pronave antibakteriale dhe keratolitike të tij.

ACIDE AZÉLAÏQUE

Zvogëlon dukjen e pucrave dhe parandalon shfaqjen e tyre.

Përfitimet e dëshmuara

Në muajin e parë:

TË TRE LLOJET E PËRKEQËSIVE TË KORRIGJUARA:

Ndriçimi (sebumi) i zvogëluar: 91%(1) Poret e pastruara dhe të shtrira: 86%(2) Pucrat dhe shenjat mbeturinash të korrigjuara: 60%(3)

95%(1) E GRAVE TË BINDURA

(1) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm gel rregullues – % e kënaqësisë (2) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm solucion keratolitik – % e kënaqësisë (3) Studim klinik në 51 vullnetarë – solucion keratolitik + gel rregullues + koncentrat stop pucrave – Vlerësim klinik – % e pjesëmarrësve që treguan një rezultat të rëndësishëm.

 

Këshilla për bukurinë

Në mbrëmje, aplikoni solucionin me ndihmën e një lecke në të gjithë fytyrën, duke evituar konturin e syve, vetëm ose nën kujdesin tuaj të zakonshëm.

Mund të ndjeni një pikëllim të lehtë ose një ndjesi të lehtë të kruarjes, dhe në raste nevoje, bëni aplikime më të rralla.

SOS pucra? Lërini veten të habiteni nga rutina Sebology!

Hapi 1: Aplikoni Koncentratën Dyfazëshe ditë/natë për një veprim rregullues dhe korrigjues në thellësi. Hapi 2: Përditë aplikoni Gel Rregullues për trajtimin e përqendrimeve në çdo fazë: ndriçim, pore të zgjeruara, pucra dhe shenja mbeturinash. Hapi 3: Para gjumit, aplikoni Solucionin Keratolitik Korektues të Përqendrimeve. Hapi 4: Një herë në javë, ofroni fytyrës suaj një Maskë të Pastrimit dhe pastrimi. Hapi 5: Për të përfunduar, përqendrohuni në përqendrime me Koncentratën Stop-pucrave, trajtim lokal për tu aplikuar me ndihmën e një lecke.