Lierac Sebologie Stop Spots

18.00

Zvogëlon dukjen e shenjave akne TRAJTIMI I LOKALIZUAR QË KUNDËRVË BUKURITË DHE SHENJAT E MBETURA

SKU: 3508240004590 Categories: , ,

Description

Inspiruar nga teknika estetike e reshaping-ut të pastër*, koncentrati ndalon shpejt shfaqjen e pucrave dhe shenjave mbetura përmes substancave aktive ultra-efektive: gluconate zinku astringent, acid salicylic keratolitik, acid azelai greftuar që inhibon bakterinë përgjegjëse për formimin e pucrave, dhe pluhur kalamini antiseptik.

Një teksturë aktive në dy faza të ndryshme (pudër bi-fazë dhe lëng) për të maksimizuar efikasitetin sinergjik të secilës prej tyre.

TEKNOLOGJITË

Për herë të parë, LIERAC Research deshifron sekretin përfundimtar të strukturës së lëkurës. Lëkura ka nevojë për kolagjen, elastin, acid hialuronik, por jo vetëm. Në zemër të Lift Integral-it të ri, kompleksi StructureLift vepron mbi këta 3 elementë thelbësorë, por edhe mbi glikoproteinat. Të aftë për të lidhur këto elemente së bashku, ato rivendosin strukturën e lëkurës.

GLUCONATE DE ZINC

Vërtetë aktiv matues, ai vepron në pore të zgjeruara dhe ndriçimet duke përdorur veprimin e tij astringjent.

ACIDE SALICYLIQUE

Vërtetë aktiv pastrues, ai vepron në pucra dhe shenja mbeturinash falë pronave antibakteriale dhe keratolitike të tij.

ACIDE AZÉLAÏQUE

Zvogëlon dukjen e pucrave dhe parandalon shfaqjen e tyre.

Përfitimet e dëshmuara

Duke filluar nga muaji i parë: TË TRE LLOJET E PËRKEQËSIVE TË KORRIGJUARA: Ndriçimi (sebumi) i zvogëluar: 91%(1) Poret e pastruara dhe të shtrira: 86%(2) Pucrat dhe shenjat mbeturinash të korrigjuara: 60%(3)

95%(1) E GRAVE TË BINDURA

(1) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm gel rregullues – % e kënaqësisë (2) Studim klinik në 22 vullnetarë – vetëm solucion keratolitik – % e kënaqësisë (3) Studim klinik në 51 vullnetarë – solucion keratolitik + gel rregullues + koncentrat stop pucrave – vlerësim klinik – % e pjesëmarrësve që treguan një rezultat të rëndësishëm.

Këshilla për bukurinë

Në mbrëmje, aplikoni koncentratin duke zhytur një baston pamjaftueshëm në shishe deri te pluhuri dhe pastaj aplikoni drejtpërdrejt në përqendrimin për t’u korrigjuar.

Evitoni konturin e syve.

Mos e lëvizni.

SOS pucra? Lërini veten të habiteni nga rutina Sebology!

Hapi 1: Aplikoni Koncentratën Dyfazëshe ditë/natë për një veprim rregullues dhe korrigjues në thellësi. Hapi 2: Përditë aplikoni Gel Rregullues për trajtimin e përqendrimeve në çdo fazë: ndriçim, pore të zgjeruara, pucra dhe shenja mbeturinash. Hapi 3: Para gjumit, aplikoni Solucionin Keratolitik Korektues të Përqendrimeve. Hapi 4: Një herë në javë, ofroni fytyrës suaj një Maskë të Pastrimit dhe pastrimi. Hapi 5: Për të përfunduar, përqendrohuni në përqendrime me Koncentratën Stop-pucrave, trajtim lokal për tu aplikuar me ndihmën e një bastoni pamjaftueshëm.