LIERAC SET HOMME CREAM ANTI AGE 24+DEO

36.00

Lis – Shtrëngon – Hidraton

Për Krishtlindje, LIERAC ju fton në zemrën e laboratorit të saj!

Ky set përmban:

  • Lotion Anti-Moshë Globale Lierac Homme 50ml
  • Dezodorant 50ml Lierac Homme I DHURUAR
  • Tregëtar I DHURUAR
SKU: 3701436921118 Categories: , ,

Description

Brenda këtij kutie, zbuloni:

• Fluid Anti-Moshë Global: me 91% të përbërësve natyralë, trajtimi global kundër plakjes për të vepruar në një lëvizje dhe korrigjuar shenjat e plakjes: rrudhat, pikat, tekstura e lëkurës, dehidratimi. Që nga aplikimi i parë, fytyra është e freskët, lëkura është e butë, si të dinamizuar.

• Dezodorant: një formulë anti-transpirante ultra-efikase: kontrolli i lagështisë dhe erës për 48 orë, me një ndjesi e freskët që zgjat, pa lënë gjurmë. Me 91% të përbërësve natyralë.

TEKNOLOGJITË

TULIPËT E ZEZË

Stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe proteinës së lidhur me të, fibrilinën. E rrjedhur nga 7 vjet kërkim, dhe e patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% nga natyra dhe vjen nga Holanda.

ACID HYALURONIC

Hidraton, zbut dhe mbush lëkurën.

Përfitimet e dëshmuara

Fluide:
91% lëkurë më e shtrënguar*
87% lëkurë më e butë*
100% lëkurë e përforcuar siç duhet*

*Studim klinik në 22 burra për 28 ditë – aplikim dy herë në ditë – % e kënaqësisë.

Dezodorant:
Anti-perspirant 48H – Anti-gurët

Këshilla për përdorim

Fluide: Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje në fytyrë të pastër.

Dezodorant: Zbatohet në sqetulla të pastërta dhe të thata.