LIERAC SET HYDRAGENIST EYES +MICELLAR WATER 24+COTTON PADS

26.00

Rihidraton – Zbut rrudhat e holla

Për Krishtlindje, LIERAC ju fton në zemrën e laboratorit të saj!

Ky set përmban:

  • Kujdes për Sytë Rihidratues Hydragenist 15ml
  • Ujë Micellar 50ml I DHURUAR
  • 2 pamba të lara I DHURUAR
SKU: 3701436921149 Categories: , ,

Description

Brenda këtij kutie, zbuloni:

• Kujdes për Sytë Rihidratues: hidraton menjëherë lëkurën rreth syve dhe zbut rrudhat e holla duke zgjuar dhe duke ndriçuar shikimin. Formuluar me 96% të përbërësve natyralë.

• Ujë Micellar: luan dhe heq grimcat në mënyrë të butë nga fytyra dhe sytë. Në zemrën e formulës së tij, Kompleksi Prébiotiques Marin e ruajt dhe e forcon mikrobiotën e lëkurës. Tekstura e tij e freskët dhe lehtësisht parfumuar lë lëkurën perfekt të pastër, të butë dhe të ndriçuar. Përmban 96% të përbërësve natyralë.

TEKNOLOGJITË

Prodhuar nga Kërkimi LIERAC mbi mekanizmat e hidratimit të lëkurës, linja e re Hydragenist është pasuruar me një teknologji dy vepruese:

  • një veprim hidratues afatgjatë, falë një fermenti të veçantë rihidratues që nxit me qëndrueshmëri mekanizmat natyralë të hidratimit të lëkurës
  • një veprim hidratues i menjëhershëm, falë acidit hialuronik të peshës molekulare të lartë që sjell komoditet dhe shkëlqim për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe atyre më të etura.

FERMENT RIHIDRATUES

Ky ferment rihidratues 100% nga burim natyror vjen nga fermentimi i një planktoni extremofil që jeton në Rio Tinto, një lumë që është një mjedis i skajshëm. Ai nxit mekanizmat 3 kyçe të vet-hidratimit të lëkurës: rikthen rezervat e ujit në lëkurë, stimulon qarkullimin e ujit brenda qelizave dhe kufizon avullimin e tij, duke furnizuar lëkurën me një hidratim të gjatë.

ACID HIALURONIK

Ky acid hialuronik me pesha molekulare të lartë, 100% origjinë natyrale, mbajti ekuilibrin e ujit në lëkurë pasi është shumë hidroskopik. Ai gjithashtu i jep lëkurës një volum të intensifikuar, i siguron komoditet të menjëhershëm dhe zbukuron vijat e dehidratimit.

Përfitimet e dëshmuara

Soin Yeux: Në mënyrë të menjëhershme: 100% e grave gjejnë pjesën e tyre rreth syve më komode* Pas 14 ditësh: 88% e grave gjejnë pjesën e tyre rreth syve të dekongjestuar* Pas 1 muaji: 100% e grave gjejnë lëkurën e tyre intensivisht të hidratuar*

*Test përdorimi i kryer në 27 persona. Aplikimi 2 herë në ditë për 1 muaj. % e kënaqësisë.

Eau Micellaire: 95% lëkurë perfekt e pastëruar** 95% lëkurë e pastër dhe e butë** 95% lëkurë e freskët**

**Test i kënaqësisë – 21 gra – Pas aplikimit të parë.

Këshilla për përdorim

Soin Yeux : Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje në pjesën rreth syve.

Eau Micellaire : Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje me ndihmën e një pambë ose vatë mbi fytyrën dhe sytë. Pa shpëlarje.