LIERAC SET PREMIUM SILKY CREAM 24

120.00

SKU: 3701436921163 Categories: ,

Description

Krem për fytyrën – parandalon shenjat e plakjes. Parandalon rrudhat e thella dhe pamjen e pabarabartë të epidermës. Redukton njollat e errëta, poret dhe përmirëson strukturën e lëkurës.

Krem për sytë – përmirëson konturin e syve me efekt anti-plakje, eliminon shenjat e dukshme të plakjes, redukton rrudhat dhe linjat e imta. Jep elasticitet dhe parandalon fryrjen, rrathët e zinj dhe njollat.

Këshilla për përdorim

Aplikoni produktet ditën dhe natën për rezultatet e dëshiruara.