LIFT INTEGRAL SERUM

51.00

Forcon – Ridefinon – Zbut rrudhat

Serum me një efekt të menjëhershëm

30 ml

SKU: 3701436909031 Categories: ,

Description

Serumi Lift Integral forcon strukturën e lëkurës duke vepruar në elementet e saj të rëndësishëm (kolagjen, elastina, acid hialuronik), por edhe në glikoproteinat që i lidhin ato. Është pasuruar me biopolimere ultra-ngushtuese për një efekt të menjëhershëm të ngushtues. Lëkura rikthen firmitetin, elasticitetin dhe shndërrimin, për një efekt të plotë të ngritjes. Tekstura laktate e Serumi Tenseur mbulon lëkurën për një përfundim të vërtetë veluri.  Formuluar për të përshtatur për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurë të ndjeshme*.

*testuar nën kontroll dermatologjik dhe oftalmologjik.

TEKNOLOGJITË

Për herë të parë, LIERAC Research deshifron sekretin përfundimtar të strukturës së lëkurës. Lëkura ka nevojë për kolagjen, elastin, acid hialuronik, por jo vetëm. Në zemër të Lift Integral-it të ri, kompleksi StructureLift vepron mbi këta 3 elementë thelbësorë, por edhe mbi glikoproteinat. Të aftë për të lidhur këto elemente së bashku, ato rivendosin strukturën e lëkurës.

ROSE ARN

ARN-ja e trëndafilit stimulon sintezën natyrale të kolagjenit dhe glikoproteinës së lidhur me të, fibronektinës. Ky përbërës 100% natyral vjen nga trëndafili Grasse, i rritur pa pesticide.

BLACK TULI

Tulipani i Zi stimulon sintezën natyrale të elastinës dhe glikoproteinës së lidhur me të, fibrilinës. Rezultuar nga 7 vjet kërkime, dhe i patentuar nga Lierac, ky ekstrakt i Tulipanit të Zi është 100% natyral dhe vjen nga Hollanda.

ACID HYALURONIK

Acidi hialuronik me origjinë natyrale e ngopet intensivisht lëkurën.

NË ZEMËR TË PRODUKTIT

99% e përbërësve
me origjine natyrore
VeganTestuar DermatologjikishtProdhuar në Francë

Përfitimet e dëshmuara

Një efikasitet i matur klinikisht dhe instrumentalisht, nën kontroll dermatologjik… *

+45% firmitet +48% efekt ngushtues -30% shihet rrudhat

*Vlerësim dermatologjik i kryer në 30 gra. Aplikim 2 herë në ditë për 3 muaj.

… dhe ndjenja nga gratë! **

93% e grave gjejnë lëkurën e tyre të forcohet 90% e grave gjejnë lëkurën e tyre më tonike 90% e grave vërejnë një efekt të ngushtues

** Test përdorimi i kryer në 30 gra. Aplikim 2 herë në ditë për 3 muaj. % e kënaqësisë.

Këshilla për bukurinë

Zbatohet në mëngjes dhe mbrëmje në fytyrë dhe qafë para kremrave.