Lumilogie Krem

39.00

Unifikon – Redukton njollat Trajtim intensiv që synon 3 llojet e njollave

SKU: 3508240004446 Categories: , ,

Description

TRAJTIMI INTENSIV DITË & NATË QË VENDOS 3 LLOJET E NJOLLAVE 24/7:

Njollat ​​fillestare – Njollat ​​e dukshme – Njollat ​​e veshura

Frymëzuar nga teknikat e kombinuara estetike, të cilat kombinojnë LED dhe peeling, Lumilogie ofron një zgjidhje specifike në korrigjimin e njollave, në të gjitha fazat e zhvillimit të tyre.

Një koncentrat i dyfishtë i përbërë nga 2 formula të reja, njëra për ditën dhe tjetra për natën.

Në zemër të këtyre 2 formulave, një treshe përbërësish aktivë për të vepruar në 3 llojet e njollave. Gjatë ditës, një veprim parandalues ​​antioksidues shtohet në një lëng zbukurues. Në mbrëmje, është koha për një veprim peeling super të aktivizuar në një balsam xhel me një efekt zbutës të menjëhershëm. Të gjitha në një aromë të freskët lulesh.

Në çast, çehrja është e njësuar dhe më uniforme. Një rezultat që rritet me përdorimin për efektivitet të provuar nga 7 ditë dhe korrigjim të dukshëm të 3 llojeve të njollave nga 28 ditë.

Produkt shumë i koncentruar në përbërës aktivë, mjaftojnë 2 pompa për përdorim.

TEKNOLOGJITË

HEXYL R

Veprimi në njollat ​​e shfaqura duke ngadalësuar prodhimin e melaninës, pigmentit përgjegjës për ngjyrosjen e lëkurës

LYS DE MER

Veprim në pikat e dukshme duke reduktuar prodhimin e melaninës dhe duke bllokuar transferimin e saj në sipërfaqen e lëkurës

EXTRAIT DE PLANTAIN

Veprimi në njollat ​​e ngjeshura duke ristrukturuar indin mbështetës të lëkurës për të luftuar kundër ngjeshjes së melaninës në thellësi

Përfitimet e dëshmuara

Me aplikim:
Efekti zbukurues: 80% (1)

Nga 7 ditë:
Çehre më e barabartë: 84% (1)

Nga 1 muaj, korrigjimi i 3 llojeve të njollave:
Pikat e shfaqura 86% (1)
Njollat ​​e dukshme 88% (2)
Njolla të zbukuruara 81% (1)

Efikasiteti maksimal i ndriçimit pas 2 muajsh:
+50% kundrejt 1 muaji (3)

98 (4) GRA TË BINDUR NË 7 DITË

(1) Studim klinik me 64 vullnetarë për 28 ditë – % kënaqësi.
(2) Studim klinik me 49 vullnetarë për 28 ditë – matje instrumentale – % e të anketuarve që tregojnë një rezultat domethënës.
(3) Studim klinik me 55 vullnetarë për 56 ditë – rezultati klinik: +25% menjëherë, +32% në 1 muaj, +48% në 2 muaj
(4) % e kënaqësisë së përgjithshme nga 7 ditë në 64 vullnetarë – lëkurë kaukaziane dhe aziatike

Këshilla për bukurinë

Në mëngjes, aplikojeni koncentratin e ditës në të gjithë fytyrën, duke shmangur zonën e syve, vetëm ose nën kujdesin tuaj të zakonshëm. Në rast ekspozimi në diell, sigurohuni që të përdorni mbrojtje me SPF.

Në mbrëmje, aplikoni koncentratin e natës në të gjithë fytyrën, duke shmangur zonën e syve, vetëm ose nën kujdesin tuaj të zakonshëm.

Produkt shumë i koncentruar në përbërës aktivë, mjaftojnë 2 pompa për përdorim.