Lumilogie Mask

29.00

Ndriçon dhe unifikon lëkurën

SKU: 3508240003937 Categories: ,

Description

Bazuar në teknikat e kombinuara estetike LED dhe peeling, kjo maskë menjëherë ndriçon dhe unifikon lëkurën falë përbërësve aktivë që veprojnë në sipërfaqe dhe në thellësi për të synuar njollat ​​e reja, të dukshme dhe të mbuluara.
E butë si një krem, delikate si një shkumë, struktura jep një efekt ndriçues të menjëhershëm. Lëkura është e lëmuar,dhe e zbardhur.

TEKNOLOGJITË

HEXYL R

Veprimi në njollat ​​e shfaqura duke ngadalësuar prodhimin e melaninës, pigmentit përgjegjës për ngjyrosjen e lëkurës

LYS DE MER

Veprim në pikat e dukshme duke reduktuar prodhimin e melaninës dhe duke bllokuar transferimin e saj në sipërfaqen e lëkurës

EXTRAIT DE PLANTAIN

Veprimi në njollat ​​e ngjeshura duke ristrukturuar indin mbështetës të lëkurës për të luftuar kundër ngjeshjes së melaninës në thellësi

Përfitimet e dëshmuara

E butë si një krem, delikate si një shkumë, struktura jep një efekt ndriçues të menjëhershëm. Lëkura është e lëmuar,dhe e zbardhur.

Këshilla për bukurinë

Nje here ne jave ne lekure te thare duke shmangur zonen rreth syve. Lereni te veproje 10 minuta, pastaj shperlajeni.
Ne siperfaqe: enzime peeling – unifikon fytyren dhe eliminon qelizat e vdekura te ngopura me melanine
Ne thellesi: hexyl r – vepron ne njollat e reja duke zvogeluar prodhimin e melanines dhe duke bllokuar transferimin e saj e siperfaqen e lekures.
Permban edhe zambak deti dhe ekstrakte delli.