PEPINS DE COURGE VITAVEA

13.50

SKU: 3286010083678 Categories: ,

Description

PEPINS DE COURGE VITAVEA

Formula VITAVEA pepins de courge është aleati juaj për ruajtjen e funksionit normal të prostatës.Fara e kungullit është një suplement ushqimor, formula e tij përmban vaj të farave të kungullit i njohur dhe i vlerësuar për të ndihmuar në ruajtjen e funksionimit normal të prostatës dhe promovon rregullimin e fluksit urinar.

Permbajtja:

Vaji i farës së kungullit: 1000 mg (Cucurbita pepo); kapsulë (xhelatinë; stabilizues: glicerinë; ujë).

Perdorimi:

2 kapsula në ditë në mëngjes, gjatë ushqimit, të gëlltiten me një gotë ujë.Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruajeni në një vend të freskët, larg dritës. Përdorimi i tepërt mund të rezultojë në efekte laksative.