PEPINS DE PAMPLEMOUSSE – EKSTRAKT I FARAVE TE GREJPFRUTIT

8.00

SKU: 3515450015599 Categories: ,

Description

PEPINS DE PAMPLEMOUSSE
EKSTRAKT I FARAVE TE GREJPFRUTIT
100% NATYRAL
50 ML


Ekstrakti i farës së grejpfrutit është një shtesë ushqimore e bazuar në farat dhe tulin e grejpfrutit dhe vitaminën C. Ekstrakti i farës së grejpfrutit, i kombinuar me vitaminën C, është zgjidhja e plotë për të ndihmuar në forcimin e mbrojtjeve natyrore të trupit.

PËRMBAJTJA:  

Stabilizues: glicerinë; ujë ; vitaminë C ; ekstrakt i farës dhe pulpës së grejpfrutit ( Citrus x paradisi ) Doze e lartë: bioflavonoidë 1000 mg (për 100 ml)

PËRDORIMI:

10 deri në 20 pika, 2 herë në ditë, për t’u holluar në një gotë me ujë ose lëng frutash.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruajeni në një vend të freskët, larg dritës. Shkundni para përdorimit. Përdorimi i tepërt mund të rezultojë në efekte laksative.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik: