PHYTO COLOR SHAMPO 500 ML

21.00

Shamponi që mbrojt nga zhveshja e ngjyrës deri në 12 larje*.

*Studim klinik kryer me 22 vullnetarë për 28 ditë, për flokë të ngjyrave.

500 ml

SKU: 3701436920340 Categories: ,

Description

Shamponi i NGJYRËS pastron delikatësisht për të ruajtur intensitetin dhe shkëlqimin e ngjyrës. Flokët janë të butë dhe ngjyra vazhdon të jetë po aq e intensivë dhe e ndriçuar pas 12 larjesh*. Në zemër të formulës, një kompleks peptidash orizi që kufizon zhveshjen e pigmenteve deri në 12 larje*. Taninë nga tara dhe filizat e reja të lulesë dielli antioksiduese sjellin mbrojtje për ngjyrën. Një ekstrakt lulesh të bardha mallow bën flokët dy herë më të ndritshëm.

Pa silikone, pa tensio-aktive sulfatuar, pa ngjyrosës.

PËRBËRËSIT

1. Kompleksi i Peptidave të Orizit Fiksues

Formuluar me një kompleks peptidash orizi që formon një barrierë mbrojtëse rreth fibres për të mbajtur dhe fiksuar pigmetet në qendër dhe kështu ruajtur intensitetin e ngjyrës.

2. Taninë nga Tara & Filiza të Reja të Lulesë Dielli Mbrojtëse

Kombinimi i taninës nga tara dhe ekstraktit të filizave të reja të lulesë dielli antioksiduese mbrojnë nga sulmet dhe kufizojnë degradimin e pigmenteve për të ruajtur ndriçimin e ngjyrës.

3. Ekstrakti i Malvës të Bardhë Ndriçim

Një ekstrakt lulesh të bardhë mallow sjell dy herë më shumë ndriçim në fibra*.

*teste mbi fije.

90% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Masazho një sasi të vogël në kokën e lagur dhe pastaj shpëlaj. Nëse ka kontakt me sytë, larje me sasi të bollshme ujë.

Avantazhe dhe Rezultate

Ngjyra vazhdon të jetë gjithmonë po aq e fortë dhe e ndriçuar deri në 12 larje*.

100%* kufizon zhveshjen deri në 12 larje. 95%* ngjyra vazhdon të jetë gjithashtu e fortë dhe e ndriçuar pas 12 larjesh.

*Studim klinik kryer me 22 vullnetarë për 28 ditë, me flokë të ngjyrave.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.