PHYTO NUTRITION BALSAM PER FLOKE 175 ML

17.50

Kondicioneri që zbut dhe ushqen flokët e thata dhe shumë të thata, pa i bërë ata të rënduar.

175 ml

SKU: 3701436916800 Categories: ,

Description

Kondicioneri pas-shampon NUTRITION zbut dhe ushqen pa e rënduar fibrën, për flokë më të përgjeshëm, të butë dhe të ndritshëm. Në zemër të formules, vaj jojoba sjell lipidet që flokët e thata duan dhe i mbrojt nga tharja. Falë një ekstrakti lulesh të bardhë mallow, flokët janë dy herë më të ndritshëm.

Pa silikone, pa ngjyrosës.

PËRBËRËSIT

1. Huile de Jojoba Ushqyes

Formuluar me vaj Jojoba që forcon filmin lipidik dhe mbrojtë fibrën nga tharja.

2. Extraction de Mauve Blanche Ndriçim

Ekstrakti ynë i lulesh të bardhë sjell dy herë më shumë ndriçim në fibrë*.

*teste në pruza të flokëve.

98% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Zbatohet në gjatësi pas larjes me shampon. Lër të veprojë për 1 deri në 2 minuta. Shpëlaj.

Avantazhe dhe Rezultate

95%* Flokë të ndritshëm. 95%* Flokë më të butë. 86%* Flokë të ushqyer.

*% e kënaqësisë, studim kryer me 21 vullnetarë pas një aplikimi.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.