Sale!

Phyto Re30

Original price was: 39.00€.Current price is: 31.20€.

Shtyeni shfaqjen e flokëve të bardhë me PHYTO duke krijuar PHYTO RE30, trajtimin e parë* kundër flokëve të bardhë pa pigmente ngjyrosëse. 50 ml

SKU: 3338221002358 Categories: ,

Description

Shtyeni shfaqjen e flokëve të bardhë

PHYTO krijon PHYTO RE30, trajtimin e parë* kundër flokëve të bardhë pa pigmente ngjyrosëse. Jo më pak se 98% të përbërësve janë të origjinës natyrore në përbërjen e PHYTO RE30! Pas 6 vitesh kërkimi, peptidi RE30, një teknologji revolucionare, është në gjendje të ripigmentojë flokët në rrënjë duke i kthyer fuqi dhe elasticitet. Rezultatet janë provuar klinikisht: me ripigmentim në rrënjë, koka e flokut rikthen fuqi dhe elasticitet.

*nga Laboratorët PHYTOSOLBA

Përdorimi

Rituali i trajtimit nga PHYTO: Aplikoni çdo ditë 8 fërshëlla të shpërndara në të gjithë lëkurën e kokës të thatë ose të lagur. Masazhoni për një përdorim më të mirë të produktit. MOS I LANI.

Benefite dhe Rezultate

PHYTO RE30, formulë revolucionare, me dy veprime:

  • Veprim kundër flokëve të bardhë
  • Veprim bukurie

Efikasitet klinikisht i provuar:

  • 38% repigmentimi natyral i flokëve në 3 muaj*

Një produkt i pranuar me kënaqësi:

  • Më pak flokë të bardhë 77%**
  • Flokët më pak gri 83%**
  • Aplikim praktik dhe i shpejtë 100%**

*Studim klinik me 32 vullnetarë gjatë 3 muajve – aplikim i përditshëm – matje instrumentale **Studim klinik me 32 vullnetarë gjatë 3 muajve – aplikim i përditshëm – % e kënaqësisë.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.