Sale!

Phyto Specific Curg Gel-cream

Original price was: 18.00€.Current price is: 9.00€.

PHYTOSPECIFIC Curl Legend, Must-Have për kaçurrela epshore, gjatë gjithë ditës! Mbajtje e përforcuar – Ushqen – Krijon kaçurrela epshore. 150 ml

SKU: 3338220100680 Categories: ,

Description

PHYTOSPECIFIC Curl Legend, Must-Have për kaçurrela epshore, gjatë gjithë ditës! Mbajtje e përforcuar – Ushqen – Krijon kaçurrela epshore. Ky xhel-krem ushqen dhe kontrollon kaçurrelat më të padisiplinuara. Krijon kaçurrela epshore, i përcakton ato në mënyrë të qëndrueshme dhe optimizon kërcimin e tyre. Janë të buta, me formë dhe plot lëvizje. Pa kacavjerrëse dhe efekt kartoni!

PHYTOSPECIFIC: produkte me formula me origjinë natyrale, bazuar në ekspertizën specifike dhe të avancuar të flokëve.

94% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Punoni një sasi të vogël në duar dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë pjesë pas seksioni, derisa të përthithet.
Lëreni të thahet në ajër të hapur ose me difuzor.

Avantazhe dhe Rezultate

Kaçurrelat janë të përcaktuara për një kohë të gjatë, me formë dhe plot lëvizje.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.