PHYTOCYANE TRAITEMENT REACTIONAL

38.00

Trajtim kundër rënies së flokëve për të ngadalësuar rënien reaktive të flokëve dhe për të rikthyer volumin dhe shkëlqimin e flokëve.

EFEKTIVITETI KUNDËR RËNISË 85%(1)

(1) 85% e vullnetarëve te të cilët efektiviteti kundër rënies së flokëve u vu re nga dermatologët në 76 gra pas 2 muajsh përdorimi.

12 shishe x 5 ml

SKU: 3701436910143 Categories: ,

Description

INOVACION I PATENTUAR

Një koncentrat i përbërësve aktivë me origjinë natyrale për efekt të trefishtë.
RËNJE E NDAJTËR, FLOKË MË VOLUMINOZ, FLOKË TË SUBLIMUARA.

EFEKTIVITETI KUNDËR RËNISË 85%(1) nga 2 muaj.
Rezultate të dukshme që në muajin e parë, flokë më voluminoz dhe më të shndritshëm.

Ky trajtim synon rënien masive dhe të papritur të flokëve (për më pak se 3 muaj). Kjo e ashtuquajtur humbje reaktive e flokëve vjen pas një diete, stresi, lodhjeje, lindjeje ose ushqyerjeje me gji, ose ndryshime në stinët.

Një formulë e re me 96% përbërës me origjinë natyrale, më e koncentruar, e cila bashkon ekstraktin e gingko biloba, proteinat e mëndafshit dhe një ekstrakt tulipani të patentuar.

Pa shpëlarje, jo të yndyrshme dhe jo ngjitëse, në një ampulë të re 5 ml.

96% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

PËRBËRËSIT

1. Ekstrakt Ginkgo Biloba Revitalizues

Stimulant dhe antioksidues, ai rinovon folikulin e dobësuar të flokëve. Në kombinim me masazh, ai promovon mikrocirkulacionin e lëkurës së kokës, i rëndësishëm për rritjen e flokut të fortë.

2. Proteina e mëndafshit për një ndriçim të flokëve

Bashkëlidhur me vitaminat B5 dhe B6, ato sjellin ndriçim për flokët e lodhura dhe të palëmuara.

3. Ekstrakt i luleve të lules me patentë për forcë

Ky aktive me patentë forcon strukturën e flokut, për të sjellë fuqi dhe rezistencë.

Përdorimi

Me çfarë frekuence?

  • Në një kurë prej 3 muajsh.
  • 3 ampula në javë për 1 muaj, pastaj 1 ampulë në javë për 2 muaj.

Kur dhe si?

  • Pas larjes së flokëve, në flokët e thata, aplikoni pjesën e plota të ampulës radhë pas radhe.
  • Masazhojeni delikatësisht.
  • Mos lajini.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.