Sale!

Phytospecific Baobab Oil 150ml

Original price was: 18.00€.Current price is: 10.80€.

PHYTOSPECIFIC, gama e kujdesit të specializuar për të gjitha llojet e flokëve me teksturë. Si pjesë e një programi të plotë kujdesi, Baobab Oil Bain d’Huiles është një domosdoshmëri për flokët me teksturë. 150 ml

SKU: 3338220100611 Categories: ,

Description

PHYTOSPECIFIC, gama e kujdesit të specializuar për të gjitha llojet e flokëve me teksturë. Si pjesë e një programi të plotë kujdesi, Baobab Oil Bain d’Huiles është një domosdoshmëri për flokët me teksturë. Eliksir me shumë përdorime me 5 vajra bimore sublimues, përdoret në një banjë vaji përpara se të lahet me shampo për të ushqyer dhe forcuar flokët, duke ushqyer lëkurën e kokës me lehtësi të plotë. Mund të përdoret si një trajtim për flokë të thatë gjatë stilimit.

Plus i tij? Gjithashtu aplikohet në trup për të ushqyer lëkurën dhe për t’i dhënë asaj një butësi saten të pakrahasueshme.

97% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Për të shpëlarë: në një banjë me vaj, aplikojeni në lëkurën e kokës dhe flokët e thatë ose të lagur. Lëreni për 15 minuta më pas shpëlajeni mirë. Vazhdoni me shampo.

Pa shpëlarje: në flokë gjatë stilimit ose kur kujdeseni për trupin.

Avantazhe dhe Rezultate

Flokët ushqehen, forcohen dhe shkëlqejnë me bukuri.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.