Pincetë 50002

3.00

2 in stock

Categories: ,

Description

Forma ergonomike e këtyre piskatoreve i siguron përdoruesit një kapje efikase për të kapur dhe hequr qimet. Aksesori kozmetik ideal për heqje precize. Kjo piskatore gjithashtu mund t’i japë formë vetullave tuaja sa hap e mbyll sytë.

 

Këshilla

-Për të pasur vetulla të bukura, të përcaktuara mirë, pa qenë shumë e dhimbshme, duhet të përgatisni lëkurën tuaj. Ju mund të vini në gjumë mbaresat nervore duke kaluar kube akulli mbi zonë për disa minuta, ajo ka një efekt paksa mpirës.

-Një teknikë tjetër, depilimi menjëherë pas marrjes së banjës ose dushit, uji zbut lëkurën dhe nxehtësia zgjeron poret, gjë që e bën më të lehtë heqjen e qimeve.

-Sekreti i vërtetë për të vuajtur më pak gjatë depilimit është të bësh gjënë e duhur. Është e nevojshme që qimet të kapen në bazën e tyre për të shmangur këputjen dhe është e nevojshme të tërhiqni qimet në drejtim të rritjes së tyre.

-Pas depilimit, mos harroni të vendosni krem ​​hidratues ose më mirë akoma Aloe Vera, e cila është edhe më efektive dhe parandalon shfaqjen e qimeve dhe puçrrave të mbrendura.