R&G CEDRAT SHOWER GEL 200 ML

8.00

Limon – Kardamomë – Drurë gaïac

Një freski e lirisë së një lëvore të pastër limoni, e fërkuar me nota aromatike të egër: kardamomë, bazilik, timjan.

200 ml

SKU: 3701436908041 Categories: ,

Description

Një ecje në ajër të pastër në tokat e Mesdheut. Era që shkundet në lëkurë dhe i frymëzon energji të re. Gel dushi relaksues Cédrat me shkumë të butë shfaq notat drusore shkëlqyese të pulpës së lëvorit të shpërndarë nga një friksion i notave aromatike, kardamomë, bazilik, timjan. Pasuriuar me vaj esencial të lëvorit me cilësi të natyrshme të njohura për fuqinë e tyre stimuluese dhe me alo vera, baza e tij e larjes është 100% bimësore për një aplikim ultra-të butë për lëkurën dhe lehtë për tu larë. Nën dush ose në banjë, shkuma e tij fine dhe e pasur lë lëkurën tuaj të hidratuar dhe me një aromë të shijshme të notave citrone aromatike të lëvorit.

Një parfum i nënshkruar nga Karine Dubreuil dhe Mathilde Bijaoui

Natyrisht energjizuese

Gel Dushi i Këndshëm Cédrat është pasuruar me vaj esencial të lëvorit me cilësi energjizuese për trupin dhe mendjen.

Baza e larëse 100% e origjinës bimore

Që nga koha e saj e hershme, shtëpia ROGER & GALLET ka vendosur natyrën në zemër të nevojave themelore të saj të pastrimit, pa tepri. Natyra, në një thjeshtësi totale.

Arti i tualetit

Zbuloni gamën e produkteve të mira për banjë dhe trup Cédrat. Pas përdorimit të Gel Douche dhe aplikimit të Lait pour le Corps, përdorni Ujin Tuaj të Parfumuar të Mira për një gjurmatim të zgjatur dhe përfshirës.