R&G SET FLEUR DE FIGUIER 30 ML+SOAP+BODY MILK+HAND CREAM

30.00

Out of stock

Figë – Musk – Grejpfrut

Në Roger & Gallet, Krishtlindjet shkëlqejnë nga lumturi. Krijojini shpërthime duke ofruar kutinë Fleur de Figuier, një ritual të plotë në edicion të kufizuar, për të kënaqur të dashurit tuaj me kujdes të vogël dhe të madh.

Kjo kuti përfshin:

  • një Ujë Parfumuese të Mbarë Fleur de Figuier 30ml
  • një Sabun të Mbarë Fleur de Figuier 100g
  • një Losion të Mbarë për Trup Fleur de Figuier 50ml
  • një Krem për Duar të Mbarë Fleur de Figuier 30ml
SKU: 3701436921026 Categories: , ,

Description

Natyrisht relaksuese

I pasuruar me ekstrakt natyral fiku, Uji i Parfumuar Fleur de Figuier Beneficial ka veti relaksuese dhe qetësuese për trupin dhe mendjen.
Ilaç kundër errësirës, ​​aroma e tij lehtëson tensionin muskulor me 12%.*
*Studim i kryer nga EMG në zonën e trapezit.

95% e përbërësve janë nga natyra

Gjithmonë përpara kohës së saj, shtëpia Roger&Gallet e ka vënë natyrën në qendër të parfumeve të saj që nga viti 1862, pa teprica, për të çliruar gjithë fuqinë e saj. Natyra, me gjithë thjeshtësinë.

-KOLEKSIONI I KRISHTLINDJËS-