R&G SET GINGEMBRE 30 ML+ HAND CREAM 30 ML

20.00

Baies roses – Gingembre – Benjoin

Tek Roger&Gallet, Krishtlindjet shpërthejnë me gëzim. Bëni flakëra duke ofruar setin Gingembre Rouge, një ritual i plotë në edicion të kufizuar, për të plotësuar ata që i keni afër me kujdes të vogël dhe të mëdha.

Ky set përfshin:

  • Një Ujë Parfumuese Nderuese Gingembre Rouge 30ml
  • Një Krem për Duar Gingembre Rouge 30ml
SKU: 3701436920975 Categories: , ,

Description

Natyrshëm energjizuese

Pasuruar me ekstrakt natyral të gjinjebrit, Uji Parfumues I Dëshiruar Gingembre Rouge posedon vlera energjizuese dhe stimuluese për trupin dhe shpirtin. Përgjigje ndaj monotonisë, arome e tij rrit tonusin muskular me 8%.*

*Studimi u krye nga EMG në zonën e muskulaturës trapezoidale.

92% e përbërësve nga natyra

Nga koha gjithmonë në pararojë, shtëpia Roger&Gallet ka vendosur natyrën në qendër të parfumeve të saj që nga viti 1862, pa shtesat e panevojshme, për të liruar të gjithë fuqinë e saj. Natyra, në një thjeshtësi të plotë.

-KOLEKSIONI I KRISHTLINDJËS-