R&G SET OSMANTHUS 30 ML+ HAND CREAM 30ML

20.00

Mandarinë nga Italia – Osmanthus – Benjoin

Tek Roger&Gallet, Krishtlindjet shpërthejnë me gëzim. Bëni flakëra duke ofruar setin Fleur d’Osmanthus, një ritual i plotë në edicion të kufizuar, për të plotësuar ata që i keni afër me kujdes të vogël dhe të mëdha.

Ky set përfshin:

  • Një Ujë Parfumuese Nderuese Fleur d’Osmanthus 30ml
  • Një Krem për Duar Fleur d’Osmanthus 30ml
SKU: 3701436921002 Categories: , ,

Description

Natyrshëm energjizuese

Pasuruar me absolu natyral të osmanthus, Uji Parfumues I Dëshiruar Fleur d’Osmanthus posedon vlera energjizuese dhe stimuluese për trupin dhe shpirtin.

94% e përbërësve nga natyra

Nga koha gjithmonë në pararojë, shtëpia Roger&Gallet ka vendosur natyrën në qendër të parfumeve të saj që nga viti 1862, pa shtesat e panevojshme, për të liruar të gjithë fuqinë e saj. Natyra, në një thjeshtësi të plotë.

-KOLEKSIONI I KRISHTLINDJËS-