R&G SET XMAS JEAN MARIE FARINA 100 ML

39.00

Out of stock

Citron – Orange – Petit Grain – Lavande – Romarin

Tek Roger&Gallet, Krishtlindjet shpërthejnë me gëzim. Bëni flakëra duke ofruar setin Jean Marie Farina, një ritual i plotë në edicion të kufizuar, për të plotësuar ata që i keni afër me kujdes të vogël dhe të mëdha.

Ky set përfshin:

  • Një Ujë Kologne Jean Marie Farina 100ml
  • Një Sapun të Parfumuar Jean Marie Farina 100g
SKU: 3701436921217 Categories: , ,

Description

Natyrshëm ndezëse

Pa ndryshuar që nga krijimi i saj në vitin 1806, Uji Kologne Jean Marie Farina bashkon esencat e distilluara të 13 bimëve mjekësore me virtyte të dobishme për trupin dhe shpirtin.

98% e përbërësve nga natyra

Para kohës së saj, Uji Kologne Jean Marie Farina shfaq një shkallë rekord të natyrshmërisë që nga krijimi i tij, me një përqindje prej 98%. Prodhuar në Grasse, fshati themelues i parfumereve, formula e tij, e kopjuar mijëra herë por asnjëherë barazuar, mbetet e fshehtë.

-KOLEKSIONI I KRISHTLINDJËS-