ROGER & GALLET BOIS D’ORANGE SHOWER GEL 50ML

3.00

Portokall e hidhur – Petigrain – Patchouli Një koktej frutash citruse sapo të mbledhura që rikthen buzëqeshjen, pasuruar me sensualitetin drusor të patchouli.

50 ml

SKU: 3701436908164 Categories: ,

Description

Portokalli i mbushur me lëng si një shpërthim vitaminash, freskia diellore e gjetheve dhe frutit, aroma e teksturuar dhe e ndezur e drurit… Pasuruar me Udhëzues natyral të portokallit të hidhur me cilësi energjetike dhe aloe vera, Geli i Dushit Bois d’Orange me shkumë të pasur zgjon ndjenjat tona. Baza e lagesht është 100% e origjinës bimore për një aplikim ultra-të butë për lëkurën dhe lehtë për shpëlarje. Nën dush ose në banjë, shkuma e tij e hollë dhe e pasur lë lëkurën tuaj të hidratuar dhe të kënaqur me aromën e notave vitaminore dhe drusore të Bois d’Orange.

Një parfum i nënshkruar nga Dominique Ropion

Natyrshëm energjetik

Geli i Dushit Bois d’Orange është pasuruar me Ekstrakt Natyral të portokallit të hidhur me cilësi energjetike për trupin dhe mendjen.

Bazë pastrimi 100% e origjinës bimore

Që nga kohërat e hershme, shtëpia ROGER & GALLET ka vënë natyrën në qendër të esencave të saj higjienike që nga viti 1862, pa shtesë të panevojshme. Natyra, në një thjeshtësi totale.

Arti i tualeteve

Zbulo gamën e produkteve të dobishme për banjë dhe trup me Bois d’Orange. Pas përdorimit të Gelit të Dushit dhe aplikimit të Losionit për Trup, parfumoni veten me ujin tuaj të parfumuar të dobishëm për një aromë të zgjatur dhe mbështjellëse.