ROGER & GALLET FLEUR DE FIGUIER BODY LAIT 50 ML

5.00

Fik – Musk – Pampelmusë Një harmoni e ngrohtë e tharmës së fikut, e ftohtësuar nga hija qetësuese e gjetheve të pemës dhe nota e ëmbël-e-shijshme e pampelmusës. 50 ml

SKU: 3701436910600 Categories: ,

Description

Aroma e fiqve të pjekura mirë, qëndrimi në hije gjatë orëve të nxehta, freskia e hijes së gjetheve… Lozioni për Trup Bienfaisant Fleur de Figuier na fton të ngadalësojmë ritmin, thjesht. I pasuruar me ekstrakt natyral të fikut me cilësi relaksuese dhe me gjalpë shea, ai ushqen lëkurën dhe ofron një hidratim 24 orë. Tekstura e tij e lehtë hyn shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar dhe të ëmbëlur me aromën e notave frutore diellore të Fleur de Figuier.

Një parfum i nënshkruar nga Francis Kurkdjian

Natyrisht qetësues

Lozioni për Trup Bienfaisant Fleur de Figuier është pasuruar me ekstrakt natyral të fiqes, i njohur për cilësitë e tij relaksuese dhe qetësuese, si për trupin ashtu edhe për shpirtin.

96% e përbërësve janë nga burime natyrale

Përveç se janë të bukur dhe kanë një aromë të këndshme, Lojet e Trupit Bienfaisants Roger & Gallet janë nga burime natyrore. Testuara nën kontroll dermatologjik, ato do t’i kujdesen për ju si asnjë tjetër.

Arti i tualetit

Zbulo gamën e produkteve të dobishme për banjë dhe trup me Fleur de Figuier. Pas përdorimit të Gelit të Dushit dhe aplikimit të Lotionit për Trup, parfumoni veten me Ujin Tuaj Parfumuar Benefik për një aromë të zgjatur dhe mbështjellëse.