ROGER & GALLET FLEUR D’OSMANTHUS SHOWER GEL 50 ML

3.00

Mandarinë italiane – Osmanthus – Benjoin

Një kërcim i plotë i lehtësisë i luleve me aromë kajsie, i përmirësuar nga fuqia e ndriçuar e benjoin.

50 ml

SKU: 3701436910051 Categories: ,

Description

Rikthejeni shijen e befasishme të ditëve të para të bukur, butësinë e një kërcimi lulesh tërësisht të lehtë. Geli i Dushit i Dobishëm Fleur d’Osmanthus me shkumë të pasur na transporton me aromat e tij luleore kajsie dhe freskinë diellore të Mandarinës italiane. Pasuruar me absolut natyral të osmanthusit me cilësi energjetike dhe aloe vera, baza e lagesht është 100% e origjinës bimore për një aplikim ultra-të butë për lëkurën dhe lehtë për shpëlarje. Nën dush ose në banjë, shkuma e tij e hollë dhe e pasur lë lëkurën tuaj të hidratuar dhe të kënaqur me aromën luleore kajsie të Fleur d’Osmanthus.

Një parfum i nënshkruar nga Nathalie Lorson

Natyrshëm energjetik

Geli i Dushit Fleur d’Osmanthus është pasuruar me absolut natyral të osmanthusit me cilësi energjetike për trupin dhe mendjen.

Baza e larëse 100% e origjinës bimore

Që nga koha e saj e hershme, shtëpia ROGER & GALLET ka vendosur natyrën në zemër të nevojave themelore të saj të pastrimit, pa tepri. Natyra, në një thjeshtësi totale.

Arti i tualetit

Zbulo gamën e produkteve të dobishme për banjë dhe trup me Fleur d’Osmanthus. Pas përdorimit të Gelit të Dushit dhe aplikimit të Losionit për Trup, parfumoni veten me ujin tuaj të parfumuar të dobishëm për një aromë të zgjatur dhe mbështjellëse.