ROGER & GALLET FLEUR D’OSMANTHUS SOAP

6.50

Mandarinë e Italisë – Osmanthus – Benjoin

Një kombinim i gjithë në lehtësi i luleve me aromë kajsije, i nxitur nga fuqia e rrumbullakët e benjoinit.

SKU: 3701436910471 Category:

Description

Ikonat e dhomave të banjove, të cilat janë bërë ikona të kulturës pop, sapunët Roger & Gallet parfumojnë që nga viti 1879. Bërë “në kazan” sipas një metode artizanale që vazhdon ende sot, ata janë aromatikë dhe ju parfumojnë me shkumën e tyre fine deri në përdorimin e tyre të fundit. Kjo teknikë e parfumimit “në zemër” kërkon 80 orë prodhimi për çdo copë. Tejet të bukur me “plissé soleil” e tyre emblematike në ngjyrat pop, ata janë të bukur, kanë një aromë të këndshme dhe shpërndajnë një atmosferë gëzimi.

Osmanthus është quajtur “Lule e Lumturisë” dhe simbolizon gëzimin dhe fatin. Ky parfum, me të gjitha kontrastet e tij, ofron një ndjesi të mirëqenies për trupin dhe shpirtin.
Një parfum i nënshkruar nga Nathalie Lorson

Natyrisht, nxitës energjie

I pasuruar me absolu natyral të osmanthusit, sapuni Fleur D’Osmanthus sjell sërish ton dhe nxit një atmosferë të gëzuar që nga mëngjesi.

E rrumbullakët dhe natyrale

Përveç se janë të bukur dhe kanë një aromë të këndshme, sapunët Roger & Gallet janë natyralë. Përmbajnë 97% përbërës natyrorë dhe janë testuar nën kontroll dermatologjik. Mund të jeni të sigurtë, ata do t’i kujdesen për ju si asnjë tjetër.

-KOLEKSIONI-

Funde me plisa, ngjyra pop dhe shkumë kremoze, sapunët e rrumbullakët Roger&Gallet japin një shfaqje. Një koleksion prej tetë aromash energjike ose relaksuese, për të nxjerrë në pah lumturinë.

Arti i tualetit

Për duart apo trupin, sapuni i rrumbullakët ofron butësi ekstreme, duke ruajtur fuqinë larëse të sapunit. Baza e tyre pastruese është 100% me bazë bimore dhe e biodegradueshme. Vetëm 100 g sapun nevojiten për rreth njëqind dushe. Plotësoni ritualin tuaj të tualetit Roger&Gallet me xhelin e dobishëm të dushit dhe qumështin me aromë të dobishme për trupin.