Rosilogie

23.00

Qetëson – Unifikon – Rehati Krem neutralizues

SKU: 3508240004552 Categories: , ,

Description

Kremi Rosilogie ndihmon në lehtësimin e skuqjes në çdo fazë të zhvillimit të tyre.

Tekstura aktive është pasuruar me gjalpë shea, për një ndjesi qetësuese të menjëhershme. Pigmentet korrigjuese jeshile ndihmojnë dukshëm në shfaqjen e skuqjes dhe njëtrajtimin e tonit të lëkurës. Aroma me lule, me myshk, me jasemini, gardenia dhe myshku, rrit ndjesinë e lëkurës së qetë.

TEKNOLOGJITË

Përbërës aktivë nga më të mirat e shkencës dhe natyrës.

Peptid neuro-qetësues: veprim në skuqjen e papritur kalimtare
Rregullon reagimin e neuroneve për të rritur pragun e tolerancës së lëkurës

Dextran: veprim në përhapjen e skuqjes
Redukton inflamacionin

Ruscus: veprim në skuqje me enë të dukshme
Redukton vazodilatimin dhe rrit rezistencën e kapilarëve të gjakut

Prebiotik: veprim në ekoflora të lëkurës
Përforcon mbrojtjen në burim

Përfitimet e dëshmuara

REZULTATET KLINIKE

Menjëherë:

Një ndjenjë e menjëhershme rehati: 80% (1)

Pas 1 muaji:

Skuqja e papritur fshihet

Sipërfaqja e skuqjes së përgjithshme zvogëlohet: 85% (1)

Skuqja me enët e gjakut të dukshme është më pak e dukshme 64% (2)

96% (1) TË GRAVE TË BINDUR

(1) Studim klinik me 54 vullnetarë – % e kënaqësisë

(2) Studim klinik me 22 vullnetarë – matje instrumentale

Këshilla për bukurinë

Aplikojeni në mëngjes dhe/ose mbrëmje në fytyrë, duke e riaplikuar në zonat e brishta nëse është e nevojshme.

Aplikojeni para çdo kremi tjetër të ditës ose natës.

PËRDORIMI I JASHTËM – Shmangni kontaktin me sytë