SET PHYTOCYANE AMP PROGRESIVE +SHAMPO

48.00

Rituali i plotë kundër rënies PHYTOCYANE për frenuar rënien progresive dhe për të stimuluar rritjen e flokëve më të forta, më të trasha dhe më të mirë cilësie.

12 fiole x 5ml + 1 shampon 100 ml

SKU: 3701436918286 Categories: , ,

Description

Trajtimi kundër rënies progresive për gra PHYTOCYANE

INOVACION BREVETUAR

Një përqendrim i substancave aktive nga natyra për një efikasitet me tri veprime. RËNIE E FRENOSUR, RITJE E STIMULUAR(1), FLOKË MË TË SHTJELLUAR.

Ky trajtim synon rënien progresive të flokëve te femrat, të lidhur me moshën, menopauzën ose trashëgiminë. Një rënie që shoqërohet me një zvogëlim të flokëve dhe një zvogëlim të masës këpurdhore në mënyrë diffuse për më shumë se 6 muaj.

Pa larje, pa yndyrë dhe pa ngjitje

Shampon Revigorant PHYTOCYANE: Ideale për përgatitjen e kokës para trajtimit kundër rënies. Pastron me butësi dhe rikthen vitalitetin dhe volumin e flokëve. Flokët janë në cilësi më të mirë, më të forta dhe më të dendura.

99% E PËRBËRËSVE NGA NATYRA

Përdorimi

Trajtimi Antirënje për Gra PHYTOCYANE

Sa herë?

  • Në trajtim për 3 muaj.
  • 3 ampula në javë për 1 muaj, pastaj 1 ampulë në javë për 2 muaj.

Kur dhe si?

  • Pas larjes së flokëve, në flokët e shpërthyera, aplikoni tërësisht ampulën.
  • Masazhojeni butësisht.
  • Mos larë.

Shampon Revigorant PHYTOCYANE

Masazho një sasi të vogël në kokën e lagur, lër të veprojë për 2 minuta dhe pastaj shpëlaj. Nëse ka kontakt me sytë, larje me sasi të bollshme ujë.

Ndryshimi i PHYTO: Formulat 100% Aktive

Labratoret tanë zgjedhin përbërësit natyralë më të efektshëm (dhe jo më të njohurit) për të krijuar formulat efikase dhe të respektuara, me një përqendrim të lartë të substancave aktive bimore.